Slektskveld tema bygge slektstre

Slektskveld tema bygge slektstre

Publisert av Dag Harald Liberg den 18.10.20.

Slektsmøte torsdag 22. oktober kl 18:00 i Nes Bibliotek på Årnes. Møtet er åpent for alle som er interessert i slektsgransking.   Tema for denne kvelden er å bygge et slektstre fra start.

Møtet er åpent for alle, men hvis du har luftveissymptomer eller andre symptomer som kan skyldes Koronaviruset kan du ikke komme.  Vi vil følge veileder for smittevern i forhold til avstand, vask, registrering og tilsvarende. 

I kveldens tema tar vi utgangspunkt i en av deltakerne og bygger slektstreet bakover.  Vi vil komme innom de vanligste kildene.  Mest aktuelt for de som nettopp har begynt, men vi skal også vise noen av de nyere kildene.

 

Etter innledningen hjelper vi hverandre med å finne opplysninger i folketellinger, kirkebøker og annet tilgjengelig materiale. Skriv gjerne ned på forhånd hva du ønsker hjelp til først. Har du noen navn, datoer steder som kan være til hjelp så skriv de ned.


Det er trådløst nett tilgjengelig i biblioteket. Ta gjerne med papirer og/eller PC hvor din slekt er registrert. Møtet starter 18:00, og frem til da er heis, trapp og rulletrapp åpen. Kommer du etter 18:00 må du bruke trappa og ringe Dag.
Møtet avsluttes før kl 21:00.

Våre møter er den 4. torsdagen i hver måned. 

 

Om du er på Facebook setter vi pris på om du deler arrangementet fra vår side https://www.facebook.com/Raumneshistorielag

 

 

Mvh

Raumnes Historielag

Dag H. Liberg