Å leve godt med gamle møbler

Å leve godt med gamle møbler

Publisert av Dag Harald Liberg den 14.06.13. Oppdatert 07.01.17.

Tør du å male biedermeiersofaen din svart? Eller lurer du på hvilket trekk som er historisk korrekt? Enten du bor i en moderne leilighet og har arvet et klenodie eller du bor i et gammelt hus med arvestykker fra generasjoner før deg, er spørsmålet :

Hva gjør vi med disse gamle møblene? Blir de ei tvangstrøye, eller elsker vi historiene   de forteller? Vi har invitert malermester Ole Andreas Klaveness og direktør Bjørg Owren i ifi.no, Informasjonskontoret for farge og interiør, til å drodle rundt temaet, gi ideer til oppussing og vedlikehold og hjelpe oss til å finne ut hva det er vi egentlig har lyst til å  gjøre med møblene.

Ole Andreas Klaveness (www.klavenessmaler.no) er kjent som mannen som har vært med på å føre både Slottet og Eidsvollbygningen tilbake til fordums prakt. Bjørg Owren er anerkjent og profilert i media med fokus på farger og trender (informasjon på www.ifi.no ). Med hver sin vinkling på temaet Å leve godt med gamle møbler tror vi  dette blir en inspirerende sommerkveld på salen på Veset.

Kveldsseminaret starter kl.19.00 med kaffe og kaker. Pris kr.150. Betales ved ankomst Veibeskrivelse: Adresse Vesetalleen 20 langs riksveg 177; følg E 16 fra Kløfta, ta av ved Vormsund (Shell) i retning Eidsvoll. Sving til venstre etter ca. 4 km.

Påmeldingsfrist 3. juni.  Hjertelig velkommen.

Hilsen kulturminnebøndene i Fenstad