Møte om skrivekurs

Møte om skrivekurs

Publisert av Dag Harald Liberg den 05.10.17.
Onsdag 25. oktober blir det et møte på kvelden om skrivekurs   Få fram fortellerstemmen i deg – få den ned på papiret.  Torstein Fyhri har tatt initiativ, og forsøker å arrangere et kurs i samarbeid med Nes Bibliotek.
Har du en drøm om å skrive ned dine memoarer, eller å fortelle deler av din historie?
Om minner og opplevelser som du ønsker å formidle til dine etterkommere og for ettertida.
Kanskje ønsker du bare å skrive små dikt, om opplevelser, om ting som opptar deg, men trenger en dytt for å komme i gang
Tanken med et slikt kurs er å sette sammen ei gruppe, eller flere, der deltakerne i fellesskap kan inspirere og oppmuntre hverandre til å ta pennen/ pc’n fatt.  Rettskriving og språkstil som også er en del av fortellinga, står ikke i fokus under et slikt kurs.  Derimot vil vi prøve å mane fram eller forløse fortelleren.

Om du vil publisere eller skrive kun for din egen skyld er ikke så viktig i utgangspunktet. Men er det skrevet, så står det der for ettertida
Inspirasjon og veiledning vil vi bringe inn utenfra ved å trekke inn fagfolk med erfaring fra nettopp skriving og skrivekunst. Et slikt skrivekurs er ikke ment som et forfatterkurs, men for noen kan det bli en begynnelse til noe mer.

Vi inviterer til et åpent møte i biblioteket onsdag 25. oktober omkring temaet og hvor vi får en mulighet til å lodde stemningen og eventuelt diskutere opplegget for et slikt prosjekt.  Frits Wahlstrøm vil fortelle om sine erfaringer.  Han har bak seg mange år som lærer, journalist, fotograf og med en mengde egne bokutgivelser nettopp med base i lokalmiljøer og egne opplevelser.

Vormsund 2.10.17
Torstein Fyhri
90 83 77 26