Onsdag 27.april og lørdag 30.april. Kurs i registr

Onsdag 27.april og lørdag 30.april. Kurs i registr

Publisert av Dag Harald Liberg den 21.04.16. Oppdatert 09.01.17.

Hvordan er en vanlig slektskveld ?  For å få utbytte av en kveld er det viktig å ha med slektsnotatene sine enten de er på papir eller i en PC.  I det siste har det vært litt problem med trådløst nettverk, men som oftest så løser det seg.

May lurte på hvor (eksakt) Pukerud og Trinborg var.  Erik er godt kjent i bygda, og de fant steder og slekt, og noe felles slekt.  Som avslutning på kvelden fikk hun se noen av sine slektninger på Geni.com, – med bilder !!!  Her har vi spart noen godbiter slik at hun kommer tilbake i mai.

Eli fikk hjelp av Dag til å registrere fosterbarn/fosterforeldre i Brothers Keeper.  Litt tips og praktisering i å slette lenke til barn og partner, når dette har blitt feil.  Et par ark med noen konkrete BK-tips fikk hun med seg hjem.

Med utgangspunkt i ei oldemor på Udenes i 1859, som ble gift til Røyken, hjalp Per et par videre, og fikk nøstet litt i noe slekt i Fenstad.

Svein hadde valgets kvaler mellom Legacy og Brothers Keeper.  Litt fleipete tok vi kron og mynt, og endte på Legacy.  Da er Ingar god å ha til å komme godt i gang med verktøyet for å få inn slekta fra Gildeskål. Vigdis og Fred Olaf bruker også Legacy, så da ble det noen tips til å finne frem i kirkebøker og folketellinger, – og få registrert dette i Legacy.

Vi sees på neste møte torsdag 26. mai.